in de kijker

N I E U W E  W A N D E L I N G E N !

 

Bruniek vzw biedt momenteel al een mooi pakket wandelingen aan. Vanaf september komen daar nog verschillende nieuwe, aantrekkelijke wandelingen bij, begeleid door diverse gidsen. Een greep uit het aanbod:

- Geuzenwandeling

- Jodenwandeling

- De Zenne door de ogen van...

- Brussel: de bovenstad

- Brussel: de benedenstad

Hou deze rubriek en onze Facebookpagina in het oog. Wij houden je op de hoogte van ons reilen en zeilen! Noteer ook dat onze succeswandeling 'Bruniek verrast met Bruegel' dit najaar nog meermaals herhaald wordt, en dat tot en met het einde van 2019, wanneer het Bruegeljaar afloopt.

R O M M E L M A R K T  I N  S E P T E M B E R  2 0 1 9

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 vond er opnieuw een rommelmarkt plaats op de Vlaamsesteenweg, waar het kantoor van Bruniek vzw gevestigd is. Net als vorig jaar nam Bruniek enthousiast deel aan dit gebeuren. Tal van passanten toonden meer dan ruime belangstelling voor onze stand, voor onze pas ingerichte winkel en voor onze wandelingen. Vanaf nu is de winkel trouwens quasi doorlopend geopend tijdens de kantooruren. Spring dus gerust eens binnen. Alleen al de talloze ingelijste (reproducties van) eeuwenoude kaarten zijn de moeite van een bezoek dubbel en dik waard!

Hieronder vergasten we je op enkele foto's van de rommelmarkt en van onze winkel.